Кошик
744 відгуків
Reckless
+380 (67) 574-77-45
Кошик
  • Коптильня з гідрозатвором з нержавіючої сталі 450х240х240х1,5 мм брезентовий чохол плюс рукавички

    • Готово до відправки
    • Оптом і в роздріб
    • Код: мкнсч450

    2 705 ₴/комплект

    Показати оптові ціни
    +380 (67) 574-77-45
    повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
    У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
    Коптильня з гідрозатвором з нержавіючої сталі 450х240х240х1,5 мм брезентовий чохол плюс рукавички
    Готово до відправкиКоптильня з гідрозатвором з нержавіючої сталі 450х240х240х1,5 мм брезентовий чохол плюс рукавички
    2 705 ₴/комплект
    +380 (67) 574-77-45
    Опис
    Характеристики
    Інформація для замовлення

    Коптильня 450 х 240 х 240, метал 1,5 мм.
    Комплектація – корпус
    2 грати
    кришка
    піддон
    чохол брезентовий
    рукавички
    Гідрозатвор робить ємність коптильні герметичною, відводить дим лише у штуцер.
    Кришка «будиночком» відводить краплі конденсату від продуктів, оповитих димом.
    Джерело тепла - Відкритий вогонь, Електроплита, Газова плита, Індукційна плита, Вугілля.

    Усі, хто любить смачно поїсти, не відмовлять собі в задоволенні завести коптильню зі сталі. На виїзних святах, пікніках вона не поступається місцем барбекю, мангалам. У коптильні можна приготувати рибу, качину грудку, курочку, мисливські та будь-які інші ковбаски, засмажити свинину, «почаклувати» над морепродуктами, овочами і навіть салом.
    ПІДГОТОВКА І ПОРЯДОК РОБОТИ
    УВАГА: Після покупки перед першим приготуванням необхідно коптильню промити гарячою водою і прогріти на джерелі вогню протягом 20-25 хвилин.

    Зняти кришку із корпусу. На дно корпусу насипати тирсу або тріски, розподіливши їх рівним шаром, з розрахунку 200-250 гр. на 1 годину роботи.
    Тирса, дрібні стружки або тріска, очищені від кори, бажано застосовувати листяних порід дерев, крім берези. Деревина для копчення, що рекомендується - вільхові, дубові, осикові, від старих яблунь, груш, горіха, кедра, ялівцю, вересу.
    Сирі продукти, попередньо засолені (замариновані) та злегка пов'язані, розкладаються на ґратах. М'ясо бажано трохи проварити.
    Кришку надягти на корпус. Зібрана таким чином коптильня з продуктами встановлюється на джерело розігріву. Протягом 5-10 хвилин можливе інтенсивне нагрівання основи, після чого його необхідно зменшити: при копченні риби – до середнього рівня, а при копченні сала та м'яса – ще слабше, щоб не витопити жир.
    Час копчення залежить від ваги продуктів, температури, вологості, об'єму порцій, інтенсивності нагріву та може бути для риби 30-60 хвилин, для сала та м'яса 60-120 хвилин.
    Після використання коптильню потрібно очистити жорсткою щіткою, щоб зняти кіптяву і забруднення. Потім вимити губкою з мильним розчином, обполоснути теплою водою і витерти рушником насухо. Просушити коптильню у перевернутому вигляді.
    Після кожного миття коптильні, обов'язково змастити внутрішню частину корпусу та кришки олією.

    Важно помнить, что во избежании деформации коптильни, необходимо не допускать её резкого охлаждения.

    Основні
    ВиробникReckless
    Країна виробникУкраїна
    Тип коптильніДеревна
    Тип копченняГаряче
    Кількість рівнів коптильні2
    ФормаПрямокутна
    КонструкціяЦілісна
    МатеріалНержавіюча сталь
    Товщина матеріалу15 мм
    Джерело теплаВідкритий вогонь
    Джерело димуТріска
    Функція гриль, барбекюНі
    СтанНовий
    Комплектація
    Решітка для продуктів2 шт.
    Піддон для стікання жиру1 шт.
    УпаковкаЧохол
    Габаритні розміри
    Довжина коптильні450 мм
    Ширина коптильні240 мм
    Висота коптильні240 мм
    Розміри коптильної камери
    Довжина400 мм
    Ширина200 мм
    Висота200 мм
    Користувальницькі характеристики
    Разове завантаження коптильні3-4кг
    • Ціна: 2 705 ₴/комплект

    Наскільки вам зручно на сайті?

    Розповісти Feedback form banner