
Коптильня з гідрозатвором з нержавіючої сталі 450х240х240х1,5 мм брезентовий чохол плюс рукавички
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: мкнсч450
2 705 ₴/комплект
Показати оптові ціниКоптильня 450 х 240 х 240, метал 1,5 мм.
Комплектація – корпус
2 грати
кришка
піддон
чохол брезентовий
рукавички
Гідрозатвор робить ємність коптильні герметичною, відводить дим лише у штуцер.
Кришка «будиночком» відводить краплі конденсату від продуктів, оповитих димом.
Джерело тепла - Відкритий вогонь, Електроплита, Газова плита, Індукційна плита, Вугілля.
Усі, хто любить смачно поїсти, не відмовлять собі в задоволенні завести коптильню зі сталі. На виїзних святах, пікніках вона не поступається місцем барбекю, мангалам. У коптильні можна приготувати рибу, качину грудку, курочку, мисливські та будь-які інші ковбаски, засмажити свинину, «почаклувати» над морепродуктами, овочами і навіть салом.
ПІДГОТОВКА І ПОРЯДОК РОБОТИ
УВАГА: Після покупки перед першим приготуванням необхідно коптильню промити гарячою водою і прогріти на джерелі вогню протягом 20-25 хвилин.
Зняти кришку із корпусу. На дно корпусу насипати тирсу або тріски, розподіливши їх рівним шаром, з розрахунку 200-250 гр. на 1 годину роботи.
Тирса, дрібні стружки або тріска, очищені від кори, бажано застосовувати листяних порід дерев, крім берези. Деревина для копчення, що рекомендується - вільхові, дубові, осикові, від старих яблунь, груш, горіха, кедра, ялівцю, вересу.
Сирі продукти, попередньо засолені (замариновані) та злегка пов'язані, розкладаються на ґратах. М'ясо бажано трохи проварити.
Кришку надягти на корпус. Зібрана таким чином коптильня з продуктами встановлюється на джерело розігріву. Протягом 5-10 хвилин можливе інтенсивне нагрівання основи, після чого його необхідно зменшити: при копченні риби – до середнього рівня, а при копченні сала та м'яса – ще слабше, щоб не витопити жир.
Час копчення залежить від ваги продуктів, температури, вологості, об'єму порцій, інтенсивності нагріву та може бути для риби 30-60 хвилин, для сала та м'яса 60-120 хвилин.
Після використання коптильню потрібно очистити жорсткою щіткою, щоб зняти кіптяву і забруднення. Потім вимити губкою з мильним розчином, обполоснути теплою водою і витерти рушником насухо. Просушити коптильню у перевернутому вигляді.
Після кожного миття коптильні, обов'язково змастити внутрішню частину корпусу та кришки олією.
Важно помнить, что во избежании деформации коптильни, необходимо не допускать её резкого охлаждения.
Основні | |
---|---|
Виробник | Reckless |
Країна виробник | Україна |
Тип коптильні | Деревна |
Тип копчення | Гаряче |
Кількість рівнів коптильні | 2 |
Форма | Прямокутна |
Конструкція | Цілісна |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Товщина матеріалу | 15 мм |
Джерело тепла | Відкритий вогонь |
Джерело диму | Тріска |
Функція гриль, барбекю | Ні |
Стан | Новий |
Комплектація | |
Решітка для продуктів | 2 шт. |
Піддон для стікання жиру | 1 шт. |
Упаковка | Чохол |
Габаритні розміри | |
Довжина коптильні | 450 мм |
Ширина коптильні | 240 мм |
Висота коптильні | 240 мм |
Розміри коптильної камери | |
Довжина | 400 мм |
Ширина | 200 мм |
Висота | 200 мм |
Користувальницькі характеристики | |
Разове завантаження коптильні | 3-4кг |
- Ціна: 2 705 ₴/комплект