
Сковорода для пікніка з кришкою на ніжках 400х2 мм
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: сдпк40
915 ₴
Показати оптові ціниСковорода призначена для приготування на багатті.
М'ясо та інші продукти готуються на ній швидко. Головна особливість – плоска та гладка жаровня, вона рівномірно нагрівається, довго утримує тепло. Страви мають золотисту скоринку, не підгоряють, виходять соковитими та апетитними.
Параметри
сковорідки:
вага - 4 кг;
діаметр - 40 см;
товщ. - 2 мм;
висота знімних ніжок - 30 см;
ніжки - 3 мм;
висота борту - 50 мм;
Переваги виробу:
Універсальність. Підходить для приготування м'яса, риби та морепродуктів, овочів, гарнірів.
Простота застосування та невибагливий догляд.
Велика цілісна робоча поверхня, де можна готувати кілька страв одночасно.
Швидкий та простий процес приготування.
Безпека здоров'ю.
Доступна ціна;
Розбірна конструкція. Ніжки знімаються, перевозяться окремо.
Тривале збереження тепла. Готову страву не скоро охолоне, її не доведеться розігрівати протягом кількох годин після приготування.
Рекомендації щодо приготування на сковороді з диска борони
Купивши сковороду, вимийте її водою без засобів для миття посуду. Витріть виріб насухо паперовим рушником або серветками. Зберіть сковороду. Поставте сковороду на багаття і добре розжарити. При приготуванні використовуйте достатню кількість олії, сало чи інші види жиру.
Важливо! Не перемішуйте продукти металевими лопатками та вилками. Вибирайте дерев'яні лопатки.
Гаряча сковорідка повинна охолонути самостійно, не остудити метал водою, не мити виріб після експлуатації.
Як чистити та зберігати сковороду для пікніка?
Щоб похідний посуд прослужив якомога довше, зберігши привабливий зовнішній вигляд правильно доглядайте за ним.
Рекомендації з експлуатації:
Залишки продуктів видаляйте сухими серветками чи газетою. Не мочіть робочу поверхню, не видаляйте залишки, що пригоріли, металевими скребками і жорсткими щітками.
Не мийте сковорідку, зберігайте із залишками жиру, на якому смажилася страва. Олія захищає робочу поверхню від іржі.
Зберігайте в маслі, щоб захистити жаровню від іржі. Перед тривалим зберіганням ретельно змастіть посуд олією з усіх боків, загорніть у кілька шарів щільного паперу.
Не готуйте на сухій сковорідці без жиру.
Сковороду для багаття оцінять любителі польової кухні. Це корисний подарунок для рибалок та шанувальників активного відпочинку на свіжому повітрі. На ній можна готувати все, що завгодно в польових умовах. Виріб універсальний та мобільний, у зібраному вигляді займає мало місця та легко транспортується.
Зробіть чудовий подарунок для друзів, які люблять пікніки на природі. На сковорідці можна смажити картоплю, гасити м'ясо, робити гриль (гриби та овочі) та грінки. Порадуйте рідних хорошим подарунком і станьте першим, хто спробує смачні страви.
Основні | |
---|---|
Вага | 4000 г |
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Діаметр | 400 мм |
Чохол для зберігання й транспортування | Ні |
Матеріал | Диск борони |
Кришка | є |
Колір | Чорний |
Ручка | Знімна |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Антипригарне покриття | Немає |
Висота стінок | 50 мм |
Стан | Новий |
- Ціна: 915 ₴