
Сковорода для пікніка 40 см на ніжках
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: сдп40
800 ₴
Показати оптові ціниМ'ясо та інші продукти готуються на ній швидко. Головна особливість – плоска і гладка жаровня, вона рівномірно нагрівається, довго утримує тепло. Страви мають золотисту скоринку, не підгорають, виходять соковитими і смачними.
Параметри
сковорідки:
вага - 4 кг;
діаметр - 40 см;
товщ. - 2 мм;
висота знімних ніжок - 30 см;
ніжки - 3 мм ;
висота борту - 50 мм;
Переваги виробу:
- Універсальність. Підходить для приготування м'яса, риби і морепродуктів, овочів, гарнірів.
- Простота застосування і невибагливий догляд.
- Велика цілісна робоча поверхня, на якій можна готувати кілька страв одночасно.
- Швидкий і простий процес приготування.
- Безпека для здоров'я.
- Доступна ціна;
- Розбірна конструкція. Ніжки знімаються, перевозяться окремо.
- Тривале збереження тепла. Готову страву не скоро охолоне, його не доведеться розігрівати протягом декількох годин після приготування.
Рекомендації по приготуванню на сковороді з диска, борони
Купивши сковороду вимийте її водою без засобів для миття посуду. Витріть виріб насухо паперовим рушником або серветками. Зберіть сковороду . Поставте сковороду на вогнище і добре розжарте. При приготуванні використовуйте достатню кількість рослинної олії, сало або інші види жиру.
Важливо! Не перемішуйте продукти металевими лопатками і вилками . Вибирайте дерев'яні лопатки.
Гаряча сковорідка повинна охолонути самостійно, не охолоджуйте метал водою, не мийте виріб після експлуатації.
Як чистити і зберігати сковороду для пікніка?
Щоб похідна посуд прослужила як можна довше, зберігши привабливий зовнішній вигляд правильно доглядайте за нею.
Рекомендації по експлуатації: - Залишки продуктів видаляйте сухими серветками або газетою. Не мочіть робочу поверхню, не видаляйте пригорілі залишки металевими шкребками і жорсткими щітками.
- Не мийте сковорідку, зберігайте із залишками жиру, на якому смажилося блюдо. Олія захищає робочу поверхню від іржі.
- Храните в масле, чтобы защитить жаровню от ржавчины. Перед длительным хранением тщательно смажьте посуду растительным маслом со всех сторон, заверните в несколько слоев плотной бумаги.
- Не готовьте на сухой сковородке без жира.
Сковороду для костра оценят любители полевой кухни. Это полезный подарок для рыбаков и поклонников активного отдыха на свежем воздухе. На ней можно готовить все что угодно в полевых условиях. Изделие универсальное и мобильное, в собранном виде занимает мало места и легко транспортируется.
Сделайте замечательный подарок друзьям, которые любят пикники на природе. На сковородке можно жарить картошку, тушить мясо, делать гриль (грибы и овощи) и гренки. Порадуйте родных людей хорошим подарком и станьте первым, кто попробует вкусные блюда.Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Диск борони |
Ручка | Незнімна |
Кришка | немає |
Діаметр | 400 мм |
Висота стінок | 50 мм |
Антипригарне покриття | Немає |
Вага | 4000 г |
Чохол для зберігання й транспортування | Ні |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Колір | Сірий |
Стан | Новий |
- Ціна: 800 ₴