
Коптильня з нержавіючої сталі з гідрозатвором в чохлі для гарячого копчення 1,5 х400х300х300 мм
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: скнсч400
3 090 ₴/комплект
Показати оптові ціниКоптильня 400 х 300 х 300 ,металл1,5 мм.
Комплектація - корпус
2 решітки
кришка
піддон
чохол
рукавички
Гідрозатвор робить ємність коптильні герметичною, відводить дим тільки в штуцер.
Кришка «будиночком» відводить краплі конденсату від продуктів, оповиті димом .
Джерело тепла - Відкритий вогонь, Газова плита, Електроплита, Склокерамічна плита, Вугілля.
Всі, хто любить смачно поїсти, не відмовлять собі в задоволенні завести коптильню із сталі . На виїзних святах, пікніках вона не поступається місце барбекю, мангалів. В коптильні можна приготувати рибу, качину грудку, курочку, мисливські та будь-які інші ковбаски, смажити свинину, «поворожити» над морепродуктами, овочами і навіть салом..
ПІДГОТОВКА ТА ПОРЯДОК РОБОТИ
УВАГА: Після покупки, перед першим приготуванням, необхідно коптильню промити гарячою водою і прогріти на джерело вогню протягом 20-25 хвилин.
Снять крышку с корпуса. На дно корпуса насыпать опилки или щепы, распределив их ровным слоем, из расчета 200-250 гр. на 1 час работы.
Опилки, мелкие стружки или щепа, очищенные от коры, желательно применять лиственных пород деревьев, кроме березы. Рекомендуемая древесина для копчения – ольховые, дубовые, осиновые, от старых яблонь, груш, ореха, кедра, можжевельника, вереска.
Сырые продукты, предварительно засоленные (замаринованные) и слегка повяленные, раскладываются на решетках. Мясо желательно немного проварить.
Крышку надеть на корпус. Собранная таким образом коптильня с продуктами устанавливается на источник разогрева. В течение 5-10 минут возможен интенсивный нагрев основания, после чего его необходимо уменьшить: при копчении рыбы – до среднего уровня, а при копчении сала и мяса – еще слабее, чтобы не вытопить жир.
Время копчения зависит от веса продуктов, температуры, влажности, объема порций, интенсивности нагрева и может быть для рыбы 30-60 минут, для сала и мяса 60-120 минут.
Після використання, коптильню потрібно очистити жорсткою щіткою, щоб зняти кіптява і забруднення. Потім вимити губкою з мильним розчином, сполоснути теплою водою і витерти насухо рушником. Просушити коптильню в перевернутому вигляді.
Після кожної мийки коптильні, обов'язково змастити внутрішню частину корпусу і кришки рослинним маслом.
Габаритні розміри | |
---|---|
Вага | 8.7 кг |
Довжина коптильні | 400 мм |
Ширина коптильні | 300 мм |
Висота коптильні | 300 мм |
Основні | |
Виробник | Reckless |
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Конструкція | Цілісна |
Форма | Прямокутна |
Джерело тепла | Відкритий вогонь |
Товщина матеріалу | 15 мм |
Стан | Новий |
Кількість рівнів коптильні | 2 |
Тип копчення | Гаряче |
Разове завантаження коптильні | 43013 (кг) |
Тип коптильні | Деревна |
Джерело диму | Тріска |
Розміри коптильної камери | |
Висота | 250 мм |
Ширина | 250 мм |
Довжина | 350 мм |
Комплектація | |
Упаковка | Чохол |
Решітка для продуктів | 2 шт. |
Піддон для стікання жиру | 1 шт. |
- Ціна: 3 090 ₴/комплект