Кошик
753 відгуків

Наразі компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

Reckless
+380 (67) 574-77-45
Кошик
  • Коптильня з нержавіючої сталі з гідрозатвором в чохлі для гарячого копчення 1,5 х400х300х300 мм

    • Готово до відправки
    • Оптом і в роздріб
    • Код: скнсч400

    3 090 ₴/комплект

    Показати оптові ціни
    +380 (67) 574-77-45
    повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
    У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
    Коптильня з нержавіючої сталі  з гідрозатвором в чохлі для гарячого копчення 1,5 х400х300х300 мм
    Готово до відправкиКоптильня з нержавіючої сталі з гідрозатвором в чохлі для гарячого копчення 1,5 х400х300х300 мм
    3 090 ₴/комплект
    +380 (67) 574-77-45
    Опис
    Характеристики
    Інформація для замовлення

    Коптильня 400 х 300 х 300 ,металл1,5 мм.
    Комплектація - корпус
    2 решітки
    кришка
    піддон
    чохол 
    рукавички 
                                
    Гідрозатвор робить ємність коптильні герметичною, відводить дим тільки в штуцер.
    Кришка «будиночком» відводить краплі конденсату від продуктів, оповиті димом .
    Джерело тепла - Відкритий вогонь, Газова плита, Електроплита, Склокерамічна плита, Вугілля.

    Всі, хто любить смачно поїсти, не відмовлять собі в задоволенні завести коптильню із сталі . На виїзних святах, пікніках вона не поступається місце барбекю, мангалів. В коптильні можна приготувати рибу, качину грудку, курочку, мисливські та будь-які інші ковбаски, смажити свинину, «поворожити» над морепродуктами, овочами і навіть салом..

    ПІДГОТОВКА ТА ПОРЯДОК РОБОТИ
    УВАГА: Після покупки, перед першим приготуванням, необхідно коптильню промити гарячою водою і прогріти на джерело вогню протягом 20-25 хвилин.

    Снять крышку с корпуса. На дно корпуса насыпать опилки или щепы, распределив их ровным слоем, из расчета 200-250 гр. на 1 час работы. 
    Опилки, мелкие стружки или щепа, очищенные от коры, желательно применять лиственных пород деревьев, кроме березы. Рекомендуемая древесина для копчения – ольховые, дубовые, осиновые, от старых яблонь, груш, ореха, кедра, можжевельника, вереска. 
    Сырые продукты, предварительно засоленные (замаринованные) и слегка повяленные, раскладываются на решетках. Мясо желательно немного проварить. 
    Крышку надеть на корпус. Собранная таким образом коптильня с продуктами устанавливается на источник разогрева. В течение 5-10 минут возможен интенсивный нагрев основания, после чего его необходимо уменьшить: при копчении рыбы – до среднего уровня, а при копчении сала и мяса – еще слабее, чтобы не вытопить жир. 
    Время копчения зависит от веса продуктов, температуры, влажности, объема порций, интенсивности нагрева и может быть для рыбы 30-60 минут, для сала и мяса 60-120 минут. 
    Після використання, коптильню потрібно очистити жорсткою щіткою, щоб зняти кіптява і забруднення. Потім вимити губкою з мильним розчином, сполоснути теплою водою і витерти насухо рушником. Просушити коптильню в перевернутому вигляді.
    Після кожної мийки коптильні, обов'язково змастити внутрішню частину корпусу і кришки рослинним маслом.

     

    Габаритні розміри
    Вага8.7 кг
    Довжина коптильні400 мм
    Ширина коптильні300 мм
    Висота коптильні300 мм
    Основні
    ВиробникReckless
    Країна виробникУкраїна
    МатеріалНержавіюча сталь
    КонструкціяЦілісна
    ФормаПрямокутна
    Джерело теплаВідкритий вогонь
    Товщина матеріалу15 мм
    СтанНовий
    Кількість рівнів коптильні2
    Тип копченняГаряче
    Разове завантаження коптильні43013 (кг)
    Тип коптильніДеревна
    Джерело димуТріска
    Розміри коптильної камери
    Висота250 мм
    Ширина250 мм
    Довжина350 мм
    Комплектація
    УпаковкаЧохол
    Решітка для продуктів2 шт.
    Піддон для стікання жиру1 шт.
    • Ціна: 3 090 ₴/комплект

    Наскільки вам зручно на сайті?

    Розповісти Feedback form banner