
Коптильня з нержавіючої сталі для гарячого копчення 1,5 мм 500х300х300 мм в чохлі
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: бкнсч510
3 500 ₴/комплект
Показати оптові ціниКоптильня 500 х 300 х 300 ,металл1,5 мм.
Комплектація - корпус
2 решітки
кришка
піддон
брезентовий чохол
рукавички
Зручна для транспортування
- коптильню підніме навіть дитина
- зручні ручки для переміщення
- всі необхідні інгредієнти
для копчення легко поміщаютьсяНаша коптильня підходить для квартири, дачі і природи!
Гідрозатвор робить ємність коптильні герметичною, відводить дим тільки в штуцер.
Кришка «будиночком» відводить краплі конденсату від продуктів, оповиті димом .
Джерело тепла - Відкритий вогонь, Газова плита, Електроплита, Склокерамічна плита, Вугілля.
Всі, хто любить смачно поїсти, не відмовлять собі в задоволенні завести коптильню із сталі . На виїзних святах, пікніках вона не поступається місце барбекю, мангалів. В коптильні можна приготувати рибу, качину грудку, курочку, мисливські та будь-які інші ковбаски, смажити свинину, «поворожити» над морепродуктами, овочами і навіть салом..
ПІДГОТОВКА ТА ПОРЯДОК РОБОТИ
УВАГА: Після покупки, перед першим приготуванням, необхідно коптильню промити гарячою водою і прогріти на джерело вогню протягом 20-25 хвилин.
Зняти кришку з корпуса. На дно корпусу насипати тирсу або тріски, розподіливши їх рівним шаром, з розрахунку 200-250 гр. на 1 годину роботи.
Тирса, дрібні стружки або тріска, очищені від кори, бажано застосовувати листяних порід дерев, крім берези. Рекомендована для коптіння деревина – вільхові, дубові, осикові, від старих яблунь, груш, горіха, кедра, ялівцю, вересу.
Сирі продукти, попередньо засолені (замариновані) і злегка повяленные, розкладаються на гратах. М'ясо бажано трохи проварити.
Крышку надеть на корпус. Собранная таким образом коптильня с продуктами устанавливается на источник разогрева. В течение 5-10 минут возможен интенсивный нагрев основания, после чего его необходимо уменьшить: при копчении рыбы – до среднего уровня, а при копчении сала и мяса – еще слабее, чтобы не вытопить жир.
Время копчения зависит от веса продуктов, температуры, влажности, объема порций, интенсивности нагрева и может быть для рыбы 30-60 минут, для сала и мяса 60-120 минут.
Після використання, коптильню потрібно очистити жорсткою щіткою, щоб зняти кіптява і забруднення. Потім вимити губкою з мильним розчином, сполоснути теплою водою і витерти насухо рушником. Просушити коптильню в перевернутому вигляді.
Після кожної мийки коптильні, обов'язково змастити внутрішню частину корпусу і кришки рослинним маслом.
Важливо пам'ятати, що для уникнення деформації коптильні, необхідно не допускати її різкого охолодження.
Габаритні розміри | |
---|---|
Вага | 10.7 кг |
Довжина коптильні | 500 мм |
Ширина коптильні | 300 мм |
Висота коптильні | 300 мм |
Основні | |
Виробник | Reckless |
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Конструкція | Цілісна |
Форма | Прямокутна |
Джерело тепла | Відкритий вогонь |
Товщина матеріалу | 15 мм |
Стан | Новий |
Кількість рівнів коптильні | 2 |
Тип копчення | Гаряче |
Разове завантаження коптильні | 43013 (кг) |
Тип коптильні | Деревна |
Джерело диму | Тріска |
Розміри коптильної камери | |
Висота | 250 мм |
Ширина | 250 мм |
Довжина | 460 мм |
Комплектація | |
Упаковка | Чохол |
Решітка для продуктів | 2 шт. |
Піддон для стікання жиру | 1 шт. |
Мірна ємність для тирси/тріски | Ні |
- Ціна: 3 500 ₴/комплект