
Коптильня з гідрозатвором з нержавіючої сталі для гарячого копчення 1,5х400х300х300 мм.
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: скнс400
2 980 ₴
Показати оптові ціниКоптильня 400 х 300 х 300 металл1,5 мм.
Комплектація - корпус
2 решітки
кришка
піддон
Гідрозатвор робить ємність коптильні герметичною, відводить дим тільки в штуцер.
Кришка «будиночком» відводить краплі конденсату від продуктів, оповиті димом .
Джерело тепла - Відкритий вогонь, Газова плита, Електроплита, Склокерамічна плита, Вугілля.
Всі, хто любить смачно поїсти, не відмовлять собі в задоволенні завести коптильню із сталі . На виїзних святах, пікніках вона не поступається місце барбекю, мангалів. В коптильні можна приготувати рибу, качину грудку, курочку, мисливські та будь-які інші ковбаски, смажити свинину, «поворожити» над морепродуктами, овочами і навіть салом..
ПІДГОТОВКА ТА ПОРЯДОК РОБОТИ
УВАГА: Після покупки, перед першим приготуванням, необхідно коптильню промити гарячою водою і прогріти на джерело вогню протягом 20-25 хвилин.
Зняти кришку з корпуса. На дно корпусу насипати тирсу або тріски, розподіливши їх рівним шаром, з розрахунку 200-250 гр. на 1 годину роботи.
Тирса, дрібні стружки або тріска, очищені від кори, бажано застосовувати листяних порід дерев, крім берези. Рекомендована для коптіння деревина – вільхові, дубові, осикові, від старих яблунь, груш, горіха, кедра, ялівцю, вересу.
Сирі продукти, попередньо засолені (замариновані) і злегка повяленные, розкладаються на гратах. М'ясо бажано трохи проварити.
Кришку надіти на корпус. Зібрана таким чином коптильня з продуктами встановлюється на джерело розігріву. Протягом 5-10 хвилин можливий інтенсивний нагрів основи, після чого його необхідно зменшити: при копченні риби – до середнього рівня, а при копченні сала і м'яса – ще слабшими, щоб не витопити жир.
Час копчення залежить від ваги продуктів, температури, вологості, обсягу порцій, інтенсивності нагріву і може бути для риби 30-60 хвилин, для сала і м'яса 60-120 хвилин.
После использования, коптильню нужно очистить жесткой щеткой, чтобы снять копоть и загрязнения. Потом вымыть губкой с мыльным раствором, ополоснуть теплой водой и вытереть насухо полотенцем. Просушить коптильню в перевернутом виде.
После каждой мойки коптильни, обязательно смазать внутреннюю часть корпуса и крышки растительным маслом.
Габаритні розміри | |
---|---|
Вага | 8.7 кг |
Довжина коптильні | 400 мм |
Ширина коптильні | 300 мм |
Висота коптильні | 300 мм |
Основні | |
Виробник | Reckless |
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Конструкція | Цілісна |
Форма | Прямокутна |
Джерело тепла | Відкритий вогонь |
Товщина матеріалу | 15 мм |
Стан | Новий |
Кількість рівнів коптильні | 2 |
Тип копчення | Гаряче |
Разове завантаження коптильні | 43013 (кг) |
Тип коптильні | Деревна |
Джерело диму | Тріска |
Розміри коптильної камери | |
Висота | 250 мм |
Ширина | 250 мм |
Довжина | 350 мм |
Комплектація | |
Решітка для продуктів | 2 шт. |
Піддон для стікання жиру | 1 шт. |
- Ціна: 2 980 ₴