
Коптильня гарячого копчення з гідрозатвором 2 мм 500х300х300
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: кчмб450
1 450 ₴
Показати оптові ціниКоптильня - 500х300х300 мм
метал 2 мм
Комплектація - корпус
2 решітки
кришка
піддон
Гідрозатвор робить ємність коптильні герметичною, відводить дим тільки в штуцер.
Кришка «будиночком» відводить краплі конденсату від продуктів, оповиті димом .
Джерело тепла - Відкритий вогонь, Газова плита, Електроплита, Склокерамічна плита, Вугілля.
Всі, хто любить смачно поїсти, не відмовлять собі в задоволенні завести коптильню із сталі . На виїзних святах, пікніках вона не поступається місце барбекю, мангалів. В коптильні можна приготувати рибу, качину грудку, курочку, мисливські та будь-які інші ковбаски, смажити свинину, «поворожити» над морепродуктами, овочами і навіть салом..
ПІДГОТОВКА ТА ПОРЯДОК РОБОТИ
УВАГА: Після покупки, перед першим приготуванням, необхідно коптильню промити гарячою водою і прогріти на джерело вогню протягом 20-25 хвилин.
Зняти кришку з корпуса. На дно корпусу насипати тирсу або тріски, розподіливши їх рівним шаром, з розрахунку 200-250 гр. на 1 годину роботи.
Тирса, дрібні стружки або тріска, очищені від кори, бажано застосовувати листяних порід дерев, крім берези. Рекомендована для коптіння деревина – вільхові, дубові, осикові, від старих яблунь, груш, горіха, кедра, ялівцю, вересу.
Сирі продукти, попередньо засолені (замариновані) і злегка повяленные, розкладаються на гратах. М'ясо бажано трохи проварити.
Кришку надіти на корпус. Зібрана таким чином коптильня з продуктами встановлюється на джерело розігріву. Протягом 5-10 хвилин можливий інтенсивний нагрів основи, після чого його необхідно зменшити: при копченні риби – до середнього рівня, а при копченні сала і м'яса – ще слабшими, щоб не витопити жир.
Час копчення залежить від ваги продуктів, температури, вологості, обсягу порцій, інтенсивності нагріву і може бути для риби 30-60 хвилин, для сала і м'яса 60-120 хвилин.
Після використання, коптильню потрібно очистити жорсткою щіткою, щоб зняти кіптява і забруднення. Потім вимити губкою з мильним розчином, сполоснути теплою водою і витерти насухо рушником. Просушити коптильню в перевернутому вигляді.
Після кожної мийки коптильні, обов'язково змастити внутрішню частину корпусу і кришки рослинним маслом.

| Габаритні розміри | |
|---|---|
| Вага | 12.9 кг |
| Довжина коптильні | 510 мм |
| Ширина коптильні | 310 мм |
| Висота коптильні | 300 мм |
| Основні | |
| Виробник | Reckless |
| Країна виробник | Україна |
| Матеріал | Сталь |
| Конструкція | Цілісна |
| Форма | Прямокутна |
| Джерело тепла | Відкритий вогонь |
| Товщина матеріалу | 2 мм |
| Стан | Новий |
| Кількість рівнів коптильні | 2 |
| Тип копчення | Гаряче |
| Тип коптильні | Деревна |
| Джерело диму | Тріска |
| Розміри коптильної камери | |
| Висота | 255 мм |
| Ширина | 250 мм |
| Довжина | 450 мм |
| Комплектація | |
| Решітка для продуктів | 2 шт. |
| Піддон для стікання жиру | 1 шт. |
| Користувальницькі характеристики | |
| Разове завантаження коптильні | 7 - 9 кг |
- Ціна: 1 450 ₴




