
Коптильня з гідрозатвором для гарячого копчення 2 мм 460х260х240 кришка будиночком .
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: кчм400
1 300 ₴
Показати оптові ціниКоптильня 460х260х240 метал 2 мм
Комплектація - корпус
2 решітки
кришка
піддон
Гідрозатвор робить ємність коптильні герметичною, відводить дим тільки в штуцер.
Кришка «будиночком» відводить краплі конденсату від продуктів, оповиті димом .
Джерело тепла - Відкритий вогонь, Газова плита, Електроплита, Склокерамічна плита, Вугілля.
Всі, хто любить смачно поїсти, не відмовлять собі в задоволенні завести коптильню із сталі . На виїзних святах, пікніках вона не поступається місце барбекю, мангалів. В коптильні можна приготувати рибу, качину грудку, курочку, мисливські та будь-які інші ковбаски, смажити свинину, «поворожити» над морепродуктами, овочами і навіть салом..
ПІДГОТОВКА ТА ПОРЯДОК РОБОТИ
УВАГА: Після покупки, перед першим приготуванням, необхідно коптильню промити гарячою водою і прогріти на джерело вогню протягом 20-25 хвилин.
Зняти кришку з корпуса. На дно корпусу насипати тирсу або тріски, розподіливши їх рівним шаром, з розрахунку 200-250 гр. на 1 годину роботи.
Тирса, дрібні стружки або тріска, очищені від кори, бажано застосовувати листяних порід дерев, крім берези. Рекомендована для коптіння деревина – вільхові, дубові, осикові, від старих яблунь, груш, горіха, кедра, ялівцю, вересу.
Сирі продукти, попередньо засолені (замариновані) і злегка повяленные, розкладаються на гратах. М'ясо бажано трохи проварити.
Кришку надіти на корпус. Зібрана таким чином коптильня з продуктами встановлюється на джерело розігріву. Протягом 5-10 хвилин можливий інтенсивний нагрів основи, після чого його необхідно зменшити: при копченні риби – до середнього рівня, а при копченні сала і м'яса – ще слабшими, щоб не витопити жир.
Час копчення залежить від ваги продуктів, температури, вологості, обсягу порцій, інтенсивності нагріву і може бути для риби 30-60 хвилин, для сала і м'яса 60-120 хвилин.
Після використання, коптильню потрібно очистити жорсткою щіткою, щоб зняти кіптява і забруднення. Потім вимити губкою з мильним розчином, сполоснути теплою водою і витерти насухо рушником. Просушити коптильню в перевернутому вигляді.
Після кожної мийки коптильні, обов'язково змастити внутрішню частину корпусу і кришки рослинним маслом.
Габаритні розміри | |
---|---|
Вага | 9.2 кг |
Довжина коптильні | 460 мм |
Ширина коптильні | 260 мм |
Висота коптильні | 240 мм |
Основні | |
Виробник | Reckless |
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Сталь |
Конструкція | Цілісна |
Форма | Прямокутна |
Джерело тепла | Відкритий вогонь |
Товщина матеріалу | 2 мм |
Стан | Новий |
Кількість рівнів коптильні | 2 |
Тип копчення | Гаряче |
Разове завантаження коптильні | До 5 (кг) |
Тип коптильні | Деревна |
Джерело диму | Тріска |
Розміри коптильної камери | |
Висота | 200 мм |
Ширина | 200 мм |
Довжина | 400 мм |
Комплектація | |
Решітка для продуктів | 2 шт. |
Піддон для стікання жиру | 1 шт. |
- Ціна: 1 300 ₴