Кошик
744 відгуків
Reckless
+380 (67) 574-77-45
Кошик
  • Коптильня з гідрозатвором для гарячого копчення 2 мм 460х260х240 кришка будиночком .

    • Готово до відправки
    • Оптом і в роздріб
    • Код: кчм400

    1 300 ₴

    Показати оптові ціни
    +380 (67) 574-77-45
    повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
    У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
    Коптильня з гідрозатвором для гарячого копчення 2 мм 460х260х240 кришка будиночком .
    Готово до відправкиКоптильня з гідрозатвором для гарячого копчення 2 мм 460х260х240 кришка будиночком .
    1 300 ₴
    +380 (67) 574-77-45
    Опис
    Характеристики
    Інформація для замовлення

    Коптильня 460х260х240 метал 2 мм
    Комплектація - корпус
    2 решітки
    кришка
    піддон
                                
    Гідрозатвор робить ємність коптильні герметичною, відводить дим тільки в штуцер.
    Кришка «будиночком» відводить краплі конденсату від продуктів, оповиті димом .
    Джерело тепла - Відкритий вогонь, Газова плита, Електроплита, Склокерамічна плита, Вугілля.

    Всі, хто любить смачно поїсти, не відмовлять собі в задоволенні завести коптильню із сталі . На виїзних святах, пікніках вона не поступається місце барбекю, мангалів. В коптильні можна приготувати рибу, качину грудку, курочку, мисливські та будь-які інші ковбаски, смажити свинину, «поворожити» над морепродуктами, овочами і навіть салом..

    ПІДГОТОВКА ТА ПОРЯДОК РОБОТИ
    УВАГА: Після покупки, перед першим приготуванням, необхідно коптильню промити гарячою водою і прогріти на джерело вогню протягом 20-25 хвилин.

    Зняти кришку з корпуса. На дно корпусу насипати тирсу або тріски, розподіливши їх рівним шаром, з розрахунку 200-250 гр. на 1 годину роботи.
    Тирса, дрібні стружки або тріска, очищені від кори, бажано застосовувати листяних порід дерев, крім берези. Рекомендована для коптіння деревина – вільхові, дубові, осикові, від старих яблунь, груш, горіха, кедра, ялівцю, вересу.
    Сирі продукти, попередньо засолені (замариновані) і злегка повяленные, розкладаються на гратах. М'ясо бажано трохи проварити.
    Кришку надіти на корпус. Зібрана таким чином коптильня з продуктами встановлюється на джерело розігріву. Протягом 5-10 хвилин можливий інтенсивний нагрів основи, після чого його необхідно зменшити: при копченні риби – до середнього рівня, а при копченні сала і м'яса – ще слабшими, щоб не витопити жир.
    Час копчення залежить від ваги продуктів, температури, вологості, обсягу порцій, інтенсивності нагріву і може бути для риби 30-60 хвилин, для сала і м'яса 60-120 хвилин.
    Після використання, коптильню потрібно очистити жорсткою щіткою, щоб зняти кіптява і забруднення. Потім вимити губкою з мильним розчином, сполоснути теплою водою і витерти насухо рушником. Просушити коптильню в перевернутому вигляді.
    Після кожної мийки коптильні, обов'язково змастити внутрішню частину корпусу і кришки рослинним маслом.

     

    Габаритні розміри
    Вага9.2 кг
    Довжина коптильні460 мм
    Ширина коптильні260 мм
    Висота коптильні240 мм
    Основні
    ВиробникReckless
    Країна виробникУкраїна
    МатеріалСталь
    КонструкціяЦілісна
    ФормаПрямокутна
    Джерело теплаВідкритий вогонь
    Товщина матеріалу2 мм
    СтанНовий
    Кількість рівнів коптильні2
    Тип копченняГаряче
    Разове завантаження коптильніДо 5 (кг)
    Тип коптильніДеревна
    Джерело димуТріска
    Розміри коптильної камери
    Висота200 мм
    Ширина200 мм
    Довжина400 мм
    Комплектація
    Решітка для продуктів2 шт.
    Піддон для стікання жиру1 шт.
    • Ціна: 1 300 ₴

    Наскільки вам зручно на сайті?

    Розповісти Feedback form banner